Liepājas domes vēlēšanas rezultāti un secinājumi









Piekrītu, ka nav nekādi spoži rezultāti. Bet vērojot kā citi reklamējās, jāsecina ka aģitācijas lapiņas kurās ieguldījām trīs dienu darbu neko īpašu nedeva, gan iztērēts laiks un gan nauda. Bet šī bija laba (otrā) paraugstunda (skola),  un vidēji vienas balss cena sanāk 2Ls neskaitot pašu ieguldīto darbu.
Vēl nav sasskaitīts  viens iecirknis, bet man kā ar labu intuīciju apveltītam cilvēkam, liekas ka notikusi kāda blēdība, jo šo tekstu rakstu plkst.4:20, un man liekas ka tas ir pa ilgu (6stundas) elektroniskai skaitīšanai (vēl 1 iecirknis). Un www.cvk.lv portāla darbības stabilitāte ir zem katras kritikas, var teik ˜– krimināla (kādam par to jāsaņem sods).

Plkst:4.30 ... laikam viss!
Renārs

Papildināts 2.jūnijā plkst.13:00: www.cvk.lv
 
 Laikam misija izpildīta, cerams ka neviens no SC vai Vilnīšu partija nepārdosies Seskam, un viņš vairs nebūs galvenais un varēs sāk izpiņķerēt visas 16 gadīgās afēras.
Pilsēta kurā vēl 8 gadus atpakaļ Sesks solīja sasniegt 100'000 iedzīvotāju līmeni, vēlēšanās nobalsoja 20'976,kur 5% ir 1049, izbrāķēja 157 vēlēšanas aploksnes, un beigās pārstāvēs trīs partijas ar 17'694 uz 15 vietām, 1180 uz vienu deputātu vietu ... "Mūsu Zeme" = 1% Papildināts: "Latvijas Nokia"

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru